Limhamn

Lediga Kontor Uthyres i Limhamn – Bunkeflo

Ledig Kontorslokal i Limhamn

Antal invånare : 40 759

Om Limhamn

Limhamn-Bunkeflo består till hälften av Malmö tätort och till hälften av jordbruksmark. Stadsdelen, som ligger längs med Öresund, gränsar till Oxie, Fosie, Hyllie och Västra Innerstaden.

På Limhamn, stadsdelens centralort, finns många butiker längs med huvudgatan Linnégatan. Här bedrivs en mångsidig och livlig handel, så om du väljer att hyra kontor i Limhamn behöver du sällan lämna området för att göra dina inköp. I Gamla Limhamn finns det blandad bebyggelse med en hel del gathus från slutet av 1800-talet. Här finns också en hel del modernare villor och egnahem.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss

Huvudleder/huvudgator: Yttre ringvägen, Inre ringvägen, Limhamnsvägen, Ribergborgsvägen

Populära kontor i delområden på Limhamn

Historiskt präglades Limhamn-Bubkeflo av kalk-, cement- och fiskeriverksamhet och trots att både cementtillverkningen och kalkbrytningen numera är nedlagd är stadsdelen fortfarande ett av Malmös mest välmående områden. Hundratals företag har valt att hyra kontor här. 

När du ska hitta kontor i Limhamn-Bunkeflo är det främst Annetorp och Limhamns hamnområde som är intressanta.

Hyra kontor i Annetorp

Annetorp är ett industriområde som ligger i den södra delen av Limhamn-Bunkeflo, närmare exakt mellan Annetorpsvägen och Linnégatan, väster om Limhamns kyrka. Här finns det lediga kontor i industrifastigheter från 1990-talet. Från Annetorp är det gångavstånd till Limhamns centrum, där det finns all service som du behöver.

Trevligt fräscht kontor i Annetorp

Det finns drygt 200 företag på Annetorp, främst inom parti- eller detaljhandel. Största delen av området rymmer lagerlokaler och butikslokaler, men här finns också en hel del produktionslokaler och kontor.

I Annetorp finns det huvudsak kontor på 100−500 kvm.

Priset för lediga kontor i Annetorp ligger på 1 000−1 500 kr/kvm/år.

Lediga kontor i Limhamns hamnområde

I Limhamns hamnområde finns industri-, bostads- och fritidsområden, industriområdet ligger i den norra delen. Från området är det gångavstånd till Limhamns centrums alla butiker och restauranger och till bank- och postkontor. Området domineras av cementindustrins byggnader, även om produktionen har upphört.

Utsikt Öresundsbron från kontor Limhamn

Mer än 100 företag har valt att vara verksamma i kontor i Limhamns hamnområde. Här finns till exempel Obducat, Aarleff, Nordic Drugs och Visma Software.

I Limhamns hamnområde finns det huvudsak kontor på 100−500 kvm.

Priset för lediga kontor i Limhamns hamnområde ligger på 1 000−1 500 kr/kvm/år.