Rosengård

Lediga Kontor att Hyra i Rosengård

Kontorslokal mitt i Rosengård

Antal invånare: 23 174

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss

Huvudleder/huvudgator: Amiralsgatan, Inre ringvägen


Mångkulturella Rosengård avgränsas mot övriga Malmö av Inre Ringvägen, Jägersrovägen, Kontinentalbanan och Östra kyrkogården. Stadsdelens invånare kommer från 111 olika länder och representerar ett femtiotal olika språkgrupper. De fem största ursprungsländerna är Irak, Jugoslavien, Libanon, Bosnien-Hercegovina och Polen. 35 procent av befolkningen är under 20 år.

Rosengård är i huvudsak ett miljonprogramsområde som byggdes under 1960- och 1970-talet. Det finns också 1950-talsbebyggelse, villor och industrifastigheter.  I Rosengårds centrum, som ligger tvärs över Amiralsgatan, finns det mat- och klädaffärer, bank, post, apotek, även Försäkringskassan har sina kontor här. Om du är på jakt efter lediga kontor i Rosengård är det främst två områden som är av intresse:

        Bennets Bazaar

        Emilstorp

Kontor i Bennets Bazaar


År 2009 uppförde ett fastighetsbolag så kallade Bokaler på Bennets väg. Lokalerna omfattar både bostad och näringslokal med en god exponering ut mot Bennets väg. Det går att nå kontor direkt från bostaden via den egna trappan. Här finns det en hel del kontor med internationell karaktär. I Bennets Bazaars många butiker och caféer erbjuds mat från hela världen, främst Mellanöstern. Rosengårds Bokaler passar den som vill ha nära till sin arbetsplats.

En Bokal har ofta en areal på 120 kvm.

För prisuppgift för lediga kontor i en Bokal i Rosengård kontakta fastighetsägaren.

Hyra kontor i Emilstorp


Industriområdet Emilstorp ligger mellan Sallerupsvägen och Amiralsgatan, öster om järnvägen mellan Malmö och Trelleborg. I området finns goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Ursprungligen låg här ett stenhuggeri och det var först på 1960-talet som det byggdes industrilokaler i området. Här finns plåt- och kemikalieindustri, verkstäder, tryckerier och livsmedelsindustri. I fastigheterna kan du hitta lediga kontor, och tillverkningslokaler.

I Emilstorp finns det huvudsak kontor på 200-400 m2.

Priset för lediga kontor i Emilstorp ligger på 600−1000 kr/kvm/år.