Hyllie

Hitta Kontor att Hyra i Hyllie

Antal invånare: 32 416

Om Hyllie

När du ser Hyllies vita vattentorn, som har form av en svamp vet du att du är i Hyllie. I Hyllie bor tio procent av befolkningen i villa, och resten i flerbostadshus. Stadsdelen omfattar delvis Hyllie socken som 1906 kom att ingå i Limhamns köping.

I samband med att Öresundsbron och därefter Citytunneln byggdes har började Hyllie genomgå en genomgripande förändring. Station Hyllie är den första järnvägsstationen på den svenska sidan som de som reser över Öresundbron kommer till. Runt denna finns Malmös största utbyggnadsområde som sträcker sig från bostadsområdena Holma och Kroksbäck i norr till Yttre ringvägen i söder. Här planeras 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Pågatåg, Öresundståg och Stadsbussar

Huvudleder: Yttre ringvägen, Inre ringvägen, Trelleborgsvägen

Populära delområden i Hyllie

Från Hyllie tar det nu enbart tar 6 minuter att ta sig till Malmö och 12 minuter till Kastrups flygplats. När du ska hitta kontor i Hyllie är det främst nedanstående områden som är intressanta:

·         Hyllievång

·         Svågertorp

Lediga kontor på Hyllievång

Det är på Hyllievång som den stora expansionen av Hyllie pågår som mest. Området ligger söder om Holma och Kroksbäck, väster om Pildammsvägen och på båda sidor om Inre Ringvägen.

Intill Hyllie station stod ishockeyarenan Malmö arena klar 2008 och ett stort parkeringshus blev klart 2010. I området planeras också storskaliga bostadsbyggen, hotell, shoppingcentrat Emporia och kontor.

På Hyllievång finns det lediga kontor på 10−10 000 kvm.

Priset för att kontor på Hyllievång ligger på 2 000−2 300 kr/kvm/år.

Hyra kontor på Svågertorp

Svågertorp är också ett mycket ungt företagsområde i Malmö. Dess läge längs med Yttre Ringvägen och nära Trelleborgsvägen gör området attraktivt. Det går också lätt att komma hit med stadsbuss. Här blandas kontor med handel och lagerhantering.

Några exempel på företag som har valt kontor eller butikslokaler i området är Vestas, ILVA, Bauhaus och Siba. IKEA har byggt sitt näst största varuhus på Svågertorp.

På Svågertorp finns det kontor på 10−10 000 kvm.

Priset för att kontor på Svågertorp ligger på 2 000−2 300 kr/kvm/år.