Större efterfrågan på småhusmarknaden

25.04.2016 10:15

Mäklarbarometern kan notera som sedan 2015 undersökt bostadsmarknaderna i Stockholm, Göteborg och Malmö att en förändring på markanden har skett . Nämligen har efterfrågan för småhusmarknaden ökat, priserna har accelereat och budgivninen har tilltagit.

En ökad efterfrågan samt stabil uppgång förväntas att visas andra kvartalet i 2016, säger chefekonom Tor Borg. Marknaden har vuxit i Stockholm och Göteborg men det är framförallt i Malmöregionen där den största efterfrågan av småhusmarknaden verkar.

Läs mer här:

Sök efter kontor i Malmö

»Hitta ditt kontor

MatchOffice.se är en portal som har samlat svenska kommersiella lokaler för uthyrning och försäljning, både vad det gäller kontor, produktion och lager.

Beställ information om de kontor du tycker verkar vara intressanta och ta den första kontakten med hyresvärden. Att beställa information är en helt gratis och icke bindande tjänst. 

Bra Information

När det är aktuellt med uthyrning eller hyrning av lokaler är det en bra idé att känna till kontorsmarknaden i Sverige. Här får du en komplett guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»kontorsguide.se

Här får du en överblick över kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här får du en överblick över lediga lokaler i Stockholm

»Kontor i Stockholm

Vill du vara uppdaterad inom fastighetsbranschen? Här kan du läsa om de senaste nyheterna kring kontor, fastigheter m.m. i hela Sverige. 

»Fastighetsvärlden