Lediga Kontor till Uthyrning i Husie

Anrik Kontorslokal i Husie

Antal invånare: 19 536

» Se lediga kontor i Husie

» Se lediga kontorshotell i Husie

 

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer:

Huvudleder/huvudgator: E6, E20, E22, Inre ringvägen, Yttre ringvägen

Populära delområden i Husie

Husie ligger i nordöstra Malmö mellan Inre och Yttre Ringvägen. Stadsdelen har sitt ursprung i Husie socken som inkorporerades i Malmö stad 1935. Områdets bebyggelse är i huvudsak från 1960-talet och framåt. Omkring halva befolkningen bor i villaområden.

En stor del av stadsdelens yta består av jordbruksmark och det finns planer på att bygga nya fastigheter för både handel och industri. När du ska hitta lediga kontor i Husie är det främst nedanstående områden som är intressanta:

·         Elisedal

·         Jägersro

·         Toftanäs

Hyra kontor på Elisedal

Industriområdet Elisedal ligger norr om Ystadvägen mellan Jägersro och Yttre Ringvägen. Från Elisedal är det nära till E6, E20 och E22 och Öresundsbron ligger bara 10 minuter bort. De stora och låga industribyggnaderna byggdes i huvudsak under 1970- och 1980-talet.

I områdets kontor och verkstäder finns främst fordonsrelaterad verksamhet, men här finns också handel, tillverkning och lager. Några exempel de 150 företag som har valt att hyra kontor och ha sin och verksamhet på Elisedal är Sydsvenska städ AB, Onrox AB och Elgiganten.

Hemtrevligt kontor på Elisedal

Om du vill få hjälp med all service kan du välja något av de lediga kontor som finns i områdets kontorshotell.

På Elisedal finns det i huvudsak lediga kontor på 50−600 kvm.

Priset för att hyra kontor på Elisedal ligger på 700-1 200 kr/kvm/år.

Lediga kontor på Jägersro

Jägersros industriområde ligger mellan Jägersrovägen och E65. Det är goda möjligheter att ta sig med buss till och från Jägersro. Här finns också Jägersro center med ett 30-tal butiker och Jägersro Trav & Galopp.

Området består främst av stora fastigheter. Ett hundratal företag har sina kontor och sin verksamhet här. Några exempel på små och medelstora företag som du hittar på Jägersro är Landscape Services Sweden AB och Scan Coin.

På Jägersro finns det i huvudsak lediga kontor på 50−600 kvm.

Priset för att hyra kontor på Jägersro ligger på 700-1 200 kr/kvm/år.

Hyra Kontor i Toftanäs

Toftanäs hör till ett av de nyare industriområdena i Malmö och ligger mellan Toftanäsvägen och Tullstorpsvägen, norr om Sallerupsvägen. En av de första verksamheterna som hade sina kontor här var Posten, som fortfarande är den största arbetsplatsen i området.

I övrigt finns det kontor, industri och handel på området, exempelvis Mc Donalds, Ica Maxi, Ö&B, Damstahl och Sjöholms Bröd.

På Toftanäs finns det i huvudsak lediga kontor på 50−600 kvm.

Priset för att hyra kontor på Toftanäs ligger på 700-1 200 kr/kvm/år.

Sök efter kontor i Malmö

»Hitta ditt kontor

MatchOffice.se är en portal som har samlat svenska kommersiella lokaler för uthyrning och försäljning, både vad det gäller kontor, produktion och lager.

Beställ information om de kontor du tycker verkar vara intressanta och ta den första kontakten med hyresvärden. Att beställa information är en helt gratis och icke bindande tjänst. 

Bra Information

När det är aktuellt med uthyrning eller hyrning av lokaler är det en bra idé att känna till kontorsmarknaden i Sverige. Här får du en komplett guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»kontorsguide.se

Här får du en överblick över kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här får du en överblick över lediga lokaler i Stockholm

»Kontor i Stockholm

Vill du vara uppdaterad inom fastighetsbranschen? Här kan du läsa om de senaste nyheterna kring kontor, fastigheter m.m. i hela Sverige. 

»Fastighetsvärlden