Lediga Kontor att Hyra i Fosie

Ledig kontorslokal i Fosie

Antal invånare: 42 989 personer

» Se lediga kontor i Fosie

» Se lediga kontorshotell i Fosie

Om Fosie

Fosie är en av de stadsdelar i Malmö som ligger mitt i Malmö, men ändå inte är en del av stadens centrum som ju ligger i nordväst. Stadsdelen utgjorde ursprungligen Fosie socken och kom att ingå i Malmö 1931. Bebyggelsen består av höga hus och industrier, här finns också grönområden och gamla fina byggnader. Fosie ligger alldeles intill Inre Ringvägen så den som väljer att hyra kontor här kommer enkelt till sin arbetsplats. Om du ska leta efter lediga kontor i Fosie bör du fokusera på Fosie industriområde och Fredriksberg.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer: Stadsbuss

Huvudleder/Huvudgator: Inre ringvägen, Yttre ringvägen

Kontor i Fosie industriområde

Fosie industriområde, eller Fosieby som det också kallas, hör till de större verksamhetsområdena i Malmö. Det gränsar till industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg, som även de brukar räknas in i Fosieby.

De första lokalerna byggdes redan i början av 1970-talet. Företag i alla storlekar har sina kontor och produktionslokaler här. Det finns 300 företag och 10 000 arbetsplatser i området, många av företagen är verksamma inom tillverkningsindustrin. Några exempel på företag är Rexam Beverage Can, TePe Munhygienprodukter och Schenker.

Trevligt kontor på Fosievägen

Ledigt kontor Fosievägen i Malmö


I Fosie industriområde finns det huvudsak lediga kontor på 50−500 kvm.

Priset för att hyra kontor i Fosie industriområde ligger på 1 000−1 250 kr/kvm/år.

Hyra kontor i Fredriksberg

Fredriksberg ligger mellan Ystadvägen och Käglingevägen med goda skyltlägen ut mot Ystadvägen. Verksamhetsområdet, som är 145 000 kvm stort, är främst avsett för kontor och industri. På senare år har företag inom bilbranschen flyttat in i de kontor som har blivit lediga, till exempel SafeGate International, Porsche center och Förenade Bil.


I Fredriksberg finns det huvudsak lediga kontor på 50−500 kvm.

Priset för att hyra kontor i Fredriksberg ligger på 1 000−1 250 kr/kvm/år

Sök efter kontor i Malmö

»Hitta ditt kontor

MatchOffice.se är en portal som har samlat svenska kommersiella lokaler för uthyrning och försäljning, både vad det gäller kontor, produktion och lager.

Beställ information om de kontor du tycker verkar vara intressanta och ta den första kontakten med hyresvärden. Att beställa information är en helt gratis och icke bindande tjänst. 

Bra Information

När det är aktuellt med uthyrning eller hyrning av lokaler är det en bra idé att känna till kontorsmarknaden i Sverige. Här får du en komplett guide om kontor och kontorsmarknaden i Sverige.  

»kontorsguide.se

Här får du en överblick över kontorshotell i hela Sverige

»allakontorshotell.se  

Här får du en överblick över lediga lokaler i Stockholm

»Kontor i Stockholm

Vill du vara uppdaterad inom fastighetsbranschen? Här kan du läsa om de senaste nyheterna kring kontor, fastigheter m.m. i hela Sverige. 

»Fastighetsvärlden